Experiment binnen een maand snelle haargroei met meer kruldefinitie en volume!

InformatiefLeave a Comment on Experiment binnen een maand snelle haargroei met meer kruldefinitie en volume!

Experiment binnen een maand snelle haargroei met meer kruldefinitie en volume!

Dit keer is mijn schoonmoeder aan de beurt! Ik mocht met haar haren experimenteren. Dit heb ik tweemaal mogen doen: in oktober en in november. Hartstikke leuk en gezellig!

In oktober: complete wash-, styling- en droog routine en de technieken zoals squish to condish, scrunch, ploppen, hover diffusing toegepast.

In november: meteen de styling producten op het haar aangebracht. Eerst het haar natgemaakt met water met de water mist spray. Met de Denman brush gestyled en scrunchen op nat haar. Daarna op medium heat gediffused. Binnen 15 minuten!

Op bovenstaande foto is goed het verschil te zien tussen oktober en november. Het haar is langer geworden. In oktober heb ik de Knoflook shampoo en de Dode Zee conditioner van de Tuinen meegegeven. En sindsdien gebruikt ze beide producten.

In november: met de Denman brush

In oktober: zonder de Denman brush

Het resultaat:

In november: Het viel mij meteen op dat haar haar dikker aanvoelde, ik kon het makkelijk stylen met de Denman brush doordat ze nu meer lengte heeft. Haast geen haaruitval. In oktober daarentegen verloor ze veel haren tijdens het wassen en het stylen.

Belangrijk is dat ze zelf aan de slag kan gaan met de tips die ik haar gegeven heb. Ik heb haar in november de Nivea Curl Defining Creme en de Nivea Plumping Mousse meegegeven. Hiermee kan ze voorlopig mee verder.

De huidige haarproducten zijn overigens zonder proteïne:

  • Knoflook shampoo van de Tuinen (uitspoelen)
  • Dode Zee conditioner van de Tuinen (uitspoelen)
  • Nivea Curl Defining Creme (NIET uitspoelen)
  • Nivea Plumping Mousse (NIET uitspoelen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top