4 maanden CG Journey!

Mijn CG journeyLeave a Comment on 4 maanden CG Journey!

4 maanden CG Journey!

Wat gaat de tijd snel, alweer 4 maanden CG! In onderstaande overzicht laat ik resultaten zien vanaf augustus tot en met december. Misschien verwarrend omdat het 5 maanden zijn. Eind december is het pas 5 maanden CG! Dit even ter informatie!

Augustus: Links en rechtsboven: Op de allereerste dag CG, na mijn final wash😊 De twee foto’s eronder zijn het resultaat van andere wash dagen.

Onderin was het haar dunner en zaten daar ook vele ‘gaten’ doordat ik lange tijd niet naar de kapper was geweest.

September: Naar de krullenspecialist @queenyhair__ (Instagram) Links: Voor het knippen. Rechtsboven: Na het knippen. De foto’s eronder zijn het resultaat nadat ik de Novex Mystic Black voor het eerst heb gebruikt.

Oktober: De bovenste foto’s: Herstart CG zonder styling producten. Meteen enorme volume met heel veel pluis en weinig kruldefinitie. De onderste twee foto’s zijn het resultaat na een wash dag met rijst spoeling: Meer kruldefinitie en glans.

November: #123gel methode op een ‘refresh day’ met #ecostylegel

December: Wash dag met DIY scrub voor de gevoelige/jeukende hoofdhuid en haarmasker.

In de afgelopen 4 maanden zijn zowel mijn haar als hoofdhuid gezonder geworden. Doordat ik meer mijn hoofdhuid met onder andere olie masseer (pre-poo), merk ik dat ik minder last heb van jeuk. Ik gebruik zo min mogelijk shampoo, maar één keer in de 2 maanden ongeveer. In plaats van een shampoo gebruik ik een cleansing conditioner. Daar komt nog bij dat ik regelmatig gebruik maak van DIY recepten zoals:

  • Rijstwater spoeling
  • Appelcider azijn reiniging
  • Scrub voor de hoofdhuid
  • Lijnzaadgel

Er is veel meer volume én kruldefinitie ontstaan, maar dat hangt echt af van welke producten ik gebruik en welke technieken ik toepas op een wash- of refresh dag. Ook de combinatie van producten en technieken maakt veel uit.

Verder valt het mij op dat mijn haar glanst en eindelijk zacht is met de gebruikte CG haarproducten tot nu toe. Ik zal binnenkort een artikel schrijven welke CG haarproducten mijn favoriet zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top