Hallo 2021!

Mijn CG journeyLeave a Comment on Hallo 2021!

Hallo 2021!

Het kan nog net (het is 6 januari, viering van de Driekoningen)! De beste wensen voor iedereen! Dat het een mooi, succesvol en vooral een gezond jaar mag worden, ondanks de huidige lockdown en COVID-19!

De laatste keer dat ik een blog-artikel heb geschreven was vorig jaar augustus. Er is in de tussentijd veel gebeurd waardoor ik niet tot weinig tijd had om deze blog bij te houden.

Daarbij ben ik herstellende van een burn-out. Eind 2018 raakte ik in de burn-out en is mijn leven niet meer hetzelfde. Dit is één van de redenen dat ik deze blog ben begonnen: Om mij op de been te houden en dat ik het schrijven niet verleer. Ik ben snel moe na elke activiteit of handeling. Ik kan niet meer zoals voorheen snel dit, snel dat doen en alles tegelijkertijd. Het gaat wel langzamerhand beter met behulp van therapie.

Tijdens het schrijven van dit blog-artikel heb ik het gevoel alsof ik een bekentenis aan het afleggen ben. Ik heb namelijk niet eerder aangekaart dat ik in een burn-out zit. Ik vond het moeilijk erover te schrijven en me publiekelijk kwetsbaar op te stellen. Wat ik ook een moeilijk onderwerp vond is migraine. Met minimaal één keer in de maand een migraineaanval , beïnvloedt het mijn leven behoorlijk.

Waarom nu wel ineens de burn-out en de migraine ter sprake maken? Misschien komt het doordat ik even een pauze heb genomen? Ik voel in ieder geval dat dit de juiste timing is en wie weet kan ik naast advies geven over krullenverzorging, advies geven over hoe om te gaan met burn-out en migraine op basis van mijn eigen ervaringen.

Eén van mijn voornemens voor dit nieuwe jaar is meer te gaan schrijven. Ik heb zoveel ideeën verzameld dat ik het uit mijn hoofd moet schrijven anders raakt mijn hoofd vol.

Ideeën:

  • Reviews over haarproducten en accessoires
  • Tips & Tricks
  • DIY recepten
  • Zomer routine
  • Winter routine
  • Mijn collectie aan haarproducten uit de kast halen
  • Tutorials
  • Mijn ervaring als beginnend krullen styliste
  • Mijn ervaring als allround hair styliste in spé (momenteel in opleiding)

Dit is wat ik in gedachten heb.

Waar wil jij graag meer over lezen, beste lezer? Heb je een idee, dan kun je hieronder een reactie geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top