Over

Beste lezer,

Welkom op mijn blog over krullen. Mijn naam is Stephanie Suripatty (1980). Ik woon gelukkig samen met mijn vriend en hond in Bodegraven, een dorp in Zuid-Holland.

Twee jaar geleden ontdekte ik per toeval de Curly Girl Methode (CG methode). Wat de CG methode precies is en hoe ik het interpreteer, lees je hier!

Op social media gebruik ik de naam keriting.s. Het woord ‘keriting’ betekent ‘gekruld’ in bahasa Indonesia/Maleis. ‘Rambut keriting’ betekent ‘gekruld haar’. Ik ben in Nederland geboren en getogen, maar ik ben van Molukse afkomst. Waar ik heel trots op ben.

Mijn passies:

  • Het experimenteren met haarproducten, verschillende technieken en routines
  • Anderen helpen/adviseren in hun CG journey
  • Krullen knippen

Mijn gezonde haar journey begon als hobby, maar medio 2020 ben ik mijn eigen bedrijf ‘Atkeriting.s’ gestart als curly hair influencer, blogger en curly hair stylist. Een flinke carrière switch van jarenlang als customer service medewerker in loondienst gewerkt te hebben naar parttime zzp’er. En dit op mijn 39e levensjaar. Eindelijk doe ik wat ik leuk vind en wat mij gelukkig maakt.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding allround hair stylist. Het was de bedoeling eerst de opleiding te doen en dan mijzelf te specialiseren in krullen. Toeval wil dat ik de cursus ‘krullen knippen Krultype 2 en 3’ (Lees hier verder over de cursus) eerder heb kunnen volgen. Een week later begon ik met de opleiding.

Op deze website vind je informatie over haarproducten, technieken, tutorials, DIY recepten, reviews en knippen. Alles met betrekking tot krullend haar.

Veel leesplezier!

Liefs,
Stephanie

Back To Top