Mijn krullen in 2020!

Mijn CG journeyLeave a Comment on Mijn krullen in 2020!

Mijn krullen in 2020!

Mijn krullen in 2020! Van lang naar kort haar en van kort haar weer op weg naar lang haar.

Ik begon vorig jaar met lang haar, maar mijn haar was flink beschadigd en droog door het bleken en verven. Ik merkte dat het veel onderhoud vergde en moest veel producten gebruiken om mijn haar te verzorgen. Ook merkte ik dat ik vaker naar de kapper moest.

In maart was ik er helemaal klaar mee en heb ik de schaar gepakt en heb ik zelf mijn haren geknipt. Hierover heb ik een blog-artikel geschreven.

Op bovenstaande collage heb ik bewust twee foto’s van maart geplaatst. De before met lang haar en de after foto met kort haar.

Spannend! Aangezien ik merkte dat mijn krullen na mijn rigoreuze knipbeurt weg bleven. Het duurde maanden voordat ze weer terug kwamen. Dat is goed te zien in de collage. Naarmate mijn haar langer werd, hoe meer krullen ik kreeg.

Met de knipbeurt was ik wel in één keer van de geblondeerde stukken haar af. Ik had voor de langere termijn een doel voor ogen: Mijn haar weer te laten groeien tot sowieso over mijn schouders, volgens de Curly Girl Methode. Overigens is het volgen van de Curly Girl Methode aangepast omdat ik rekening houd met de eigenschappen van mijn haar. Hierover zal ik later een artikel over schrijven.

Terugkijkend naar 2020 ben ik blij met de knipbeurt (de big chop!)! Ook al wist ik op dat moment niet welke kant het op zou gaan met de krullen.

Een voorbeeld van een haargroei check. Ik heb hierover meer informatie gedeeld op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top