Wil je het geheim weten van krullenbollen die dagelijks super shiny krullen hebben?

Mijn CG journey Online lerenLeave a Comment on Wil je het geheim weten van krullenbollen die dagelijks super shiny krullen hebben?

Wil je het geheim weten van krullenbollen die dagelijks super shiny krullen hebben?

Een krullenjourney van 3 jaar, dat ziet er zo uit:

Ik ben begonnen met super lang haar (tot mijn stuit) in 2019. Enne ik was 2 jaar lang NIET naar de kapper geweest. Ik wilde persé lang haar hebben en ik dacht als ik gewoon mijn haar niet laat knippen, dan wordt het vanzelf wel lang!😅 Herkenbaar?😉

Mijn haar groeide idd, alleen viel het mij op dat de punten slierterig werden en ze werden steeds dunner. Mijn krullen waren niet meer veerkrachtig.

Daarnaast had ik highlights laten zetten. Fantastisch vond ik het in het begin, want eindelijk iets anders dan mijn zwarte haar!
Maar mijn haar begon droger en droger te worden.

Het was me een journey, de afgelopen 3 jaar!

Als ik terugkijk naar de foto van 2019, is het de lengte met het volume wat ik mooi vind!

In 2019

Nu ben ik blij dat ik veel meer veerkrachtige, shiny krullen én zwart haar heb. Mijn haar wat enigszins zacht aanvoelt, maar vooral gezond is!

Wil je weten welke stappen ik heb gezet in mijn krullenjourney om tot het huidig resultaat te komen?

In mijn gratis masterclass ‘Het geheim van krullenbollen die dagelijks super shiny krullen hebben’ vertel ik jou welke stappen er nodig zijn om een mooi blijvend resultaat te bereiken met jouw krullen!

Morgenavond, woensdag 19 oktober om 20:00 uur! Be there! Het duurt hooguit een uur. Je kunt je inschrijven via onderstaande link! Dit wil je niet missen.

Liefs,
Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top