Binnenkort komt er een nieuwe podcast show aan: ‘Home of curls, de podcast by Stephanie’

Online platformLeave a Comment on Binnenkort komt er een nieuwe podcast show aan: ‘Home of curls, de podcast by Stephanie’

Binnenkort komt er een nieuwe podcast show aan: ‘Home of curls, de podcast by Stephanie’

Is het wel interessant genoeg om een podcast over krullen te beginnen?

Jarenlang zit ik er aan te denken om een podcast te beginnen. Iets hield mij tegen. Hoe graag ik ook wilde, ik zette niet door omdat ‘de timing’ niet goed leek.

Toch komt er zeer binnenkort een podcast aan, genaamd Home of curls, de podcast by Stephanie. De podcast zal gaan over krullen & krullenverzorging. Interviews met andere krullenbollen, influencers & krullenkappers!

Home of curls, de podcast by Stephanie gaat binnenkort live! Eindelijk gaat het gebeuren, want als ik op de juiste timing moet wachten, dan komt het er nooit van -> van uitstel komt afstel.

Om even antwoord te geven op de vraag of het wel interessant genoeg is om over krullen te praten: Ik kan wel uren over krullen en over mijn werk als curly hair stylist praten. Ik weet zeker dat er krullenbollen zijn die dit ook interessant zullen vinden!

👉Mocht je je trouwens geroepen voelen voor een interview, aanmelden kan via dm of reageer op deze post. Lijkt me super leuk!!🙌

I am so excited!!!🙌🙌🙌😃

Ik laat het weten zodra de podcast live staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top