Even voorstellen…

Over mij - zakelijkLeave a Comment on Even voorstellen…

Even voorstellen…

Mijn naam is Stephanie, op social media gebruik ik de naam Keriting S (@keriting.s). Ben ruim 2 maanden bezig met de Curly Girl Methode. Nog nooit eerder van gehoord! Ik vind krullenverzorging volgens de CG methode een leuke hobby!

Ik wist niet dat ik zoveel krullen zou hebben met de juiste verzorging. Sinds dag 1 zet ik alles vast op camera. Eerst op Instagram, maar sinds een paar weken ook op YouTube!

De bedoeling met deze blog is de achterliggende gedachte / situatie / gevoel vast te leggen, wat langdradig zou worden als ik dit bij een post op Instagram en/of YouTube vermeld.

Zoals nu vind ik het fijn dit te schrijven ook al heb ik een tijd achter de rug dat ik even vastliep met schrijven. Het is toch een kwestie van doen, heb ik gemerkt.

Er zijn veel bloggers die over de Curly Girl Methode schrijven. Ik schrijf alleen over mijn eigen ervaringen en heb niet de intentie een Curly guru te worden. Ik begin net met de CG methode dus ik zie dit meer als een naslagwerk/ dagboek de vooruitgang van mijn krullen vast te leggen. Althans ik hoop op vooruitgang!

Twee maanden Curly Girl Methode

Liefs,

Stephanie

Social media: Facebook pagina: keriting.s & Instagram: @keriting.s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top