Update!

Over mij - zakelijkLeave a Comment on Update!

Update!

De afgelopen tijd is het stil rond mijn blog. Ik wil jullie een update geven waar ik me op dit moment bezig houd.

Terwijl het hier stil was, ben ik ondertussen druk bezig zaken op orde te krijgen. Hieronder volgt een overzicht. Het volgende heb ik op 22 juni jl. gedeeld op Instagram en op de Fb pagina Keriting.S. in het kader om mij beter te leren kennen:


๐™๐™‹๐˜ฟ๐˜ผ๐™๐™€
๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™๐™Ÿ๐™š ๐™œ๐™š๐™ก๐™š๐™™๐™š๐™ฃ ๐™™๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™  ๐™ข๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง๐™œ๐™š๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ก๐™™ ๐™๐™š๐™—. ๐™๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ช๐™ฅ๐™™๐™–๐™ฉ๐™š! ๐™’๐™€๐™‡๐™†๐™Š๐™ˆ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ๐™š ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™œ๐™š๐™ง๐™จ! ๐™Ž๐™ช๐™ฅ๐™š๐™ง ๐™ก๐™š๐™ช๐™  ๐™ค๐™ข ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ๐™š ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™š๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ.

๐™€๐™‘๐™€๐™‰ ๐™‘๐™Š๐™Š๐™๐™Ž๐™๐™€๐™‡๐™‡๐™€๐™‰
๐™ˆ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™ฃ๐™–๐™–๐™ข ๐™ž๐™จ ๐™Ž๐™ฉ๐™š๐™ฅ๐™๐™–๐™ฃ๐™ž๐™š ๐™Ž๐™ช๐™ง๐™ž๐™ฅ๐™–๐™ฉ๐™ฉ๐™ฎ. ๐™„๐™  ๐™—๐™š๐™ฃ ๐Ÿฐ๐Ÿฌ ๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง ๐™ค๐™ช๐™™. ๐™„๐™  ๐™๐™š๐™— ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™–๐™จ๐™จ๐™ž๐™š ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™—๐™š๐™ฏ๐™ž๐™œ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™๐™–๐™–๐™ง, ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง๐™–๐™ก ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ ๐™ง๐™ช๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ! ๐™€๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™–๐™ง๐™ง๐™ž๐™šฬ€๐™ง๐™š ๐™จ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™˜๐™ ๐™ค๐™ฅ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐Ÿฏ๐Ÿต๐™จ๐™ฉ๐™š!

๐™Š๐™‰๐™๐™Ž๐™๐˜ผ๐˜ผ๐™‰ ๐™†๐™€๐™๐™„๐™๐™„๐™‰๐™‚.๐™Ž
๐˜ฟ๐™ž๐™ฉ ๐™–๐™˜๐™˜๐™ค๐™ช๐™ฃ๐™ฉ @keriting.s ๐™ž๐™จ ๐™–๐™ก๐™ก๐™š๐™ง๐™š๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™–๐™ก๐™จ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ๐™ ๐™ก๐™š๐™ฅ ๐™ž๐™ฃ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต. ๐™„๐™  ๐™๐™š๐™— ๐™š๐™ง ๐™ฃ๐™ค๐™ค๐™ž๐™ฉ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™๐™š๐™ž๐™ข ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™ข๐™–๐™–๐™ ๐™ฉ ๐™™๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™  ๐™ฉ๐™ค๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ก๐™–๐™จ๐™ฉ ๐™๐™–๐™™ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™–๐™ฃ๐™œ๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™—๐™ช๐™ง๐™ฃ-๐™ค๐™ช๐™ฉ ๐™ฏ๐™–๐™ฉ. ๐™„๐™  ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™™๐™š ๐™ž๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™˜๐™ฉ ๐™—๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™—๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™š๐™ก๐™™. ๐™„๐™ฃ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฉ๐™š๐™ก๐™™๐™š ๐™ž๐™š๐™ข๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™™๐™š ๐˜พ๐™‚ ๐™ˆ๐™š๐™ฉ๐™๐™ค๐™™๐™š.

๐™ˆ๐™„๐™…๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐˜ฟ๐™๐™„๐™…๐™
๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ช๐™ž๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™œ๐™š๐™ก๐™ค๐™ฅ๐™š๐™ฃ ๐™๐™ค๐™—๐™—๐™ฎ! ๐™„๐™ฃ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐™๐™š๐™— ๐™ž๐™  ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™—๐™ž๐™Ÿ ๐™†๐™ซ๐™  ๐™ค๐™ข ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ฉ-๐™ฉ๐™ž๐™ข๐™š ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ข๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™ฉ๐™š ๐™—๐™š๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ. ๐™€๐™ฃ ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง, ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ, ๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™  ๐™—๐™š๐™ฏ๐™ž๐™œ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™š๐™™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™› ๐™ซ๐™ค๐™ง๐™ข ๐™ฉ๐™š ๐™œ๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ข๐™ž๐™Ÿ ๐™ข๐™š๐™š๐™ง ๐™ฉ๐™š ๐™›๐™ค๐™˜๐™ช๐™จ๐™จ๐™š๐™ฃ.

๐™„๐™  ๐™™๐™ค๐™š ๐™ž๐™ฃ ๐™ž๐™š๐™™๐™š๐™ง ๐™œ๐™š๐™ซ๐™–๐™ก ๐™š๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™ฌ๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™  ๐™ก๐™š๐™ช๐™  ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™™! ๐™€๐™ฃ ๐™™๐™–๐™ฉ ๐™ค๐™ฅ ๐™ก๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐™š ๐™ก๐™š๐™š๐™›๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™. ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™ฃ๐™ค๐™ค๐™ž๐™ฉ ๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™–๐™ง๐™ง๐™ž๐™šฬ€๐™ง๐™š ๐™จ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™˜๐™!โค๏ธ

Hieronder zal ik per logo wat uitgebreider erop in gaan:

Curly hair influencer

In de zomer van 2019 ben ik op Instagram begonnen met het bijhouden van mijn krullen journey. Gaandeweg heb ik de krullen community op Insta leren kennen. Een leuke community met allemaal krullenbollen die elkaar steunen. Super leuk om samenwerkingen met andere krullenbollen, merken en bedrijven aan te gaan! Curly hair influencer, curly hair blogger, content creator zijn hierbij kernwoorden.

Op www.instagram.com/keriting.s deel ik tips, tricks, tutorials en geef ik reviews over haarproducten. Alles met betrekking tot krullenverzorging! Naast Instagram ben ik deze blog eind 2019 begonnen en ook een YouTube kanaal. Heb je deze nog niet gecheckt? Neem dan gauw een kijkje op mijn kanaal!


Krullen stylist

Het is echt een passie mij bezig te houden met krullen! Niet alleen met mijn eigen krullen, maar ook die van anderen! Krullen knippen is een vak apart en heb hiervoor een training gevolgd bij de Krullenclub te Appingedam toentertijd. Nu gevestigd in Delfzijl. Ik ben krullen stylist / krullenkapster. Ik werk parttime op ambulante basis (huis-aan-huis).

Op Instagram heb ik een apart account aangemaakt: www.instagram.com/curlyhairstylist_stephanie. Hier deel ik mijn portfolio. Informatie over mijn aanbod, het knippen en de prijslijst vind je hier.


Opleiding allround hairstylist

Vanaf september 2020 ben ik begonnen met de opleiding allround hairstylist. Het is een deeltijd opleiding voor volwassenen. De eerste deel van de opleiding, de basis, heb ik gehaald. Na de zomervakantie ga ik verder met de tweede deel, de gevorderde. Hopelijk kan ik de opleiding binnen een half jaar afronden. Het is fijn om het kappersvak te leren. De basics van het knippen en kleuren te leren en te oefenen. Een leuke en leerzame ervaring! Nieuwsgierig naar mijn portfolio? Dan kun je hier op Instagram mijn portfolio checken.


Keriting Academy

Op dit moment ben ik druk bezig een online platform te bouwen. Het is bedoeld voor vrouwen die meer willen weten over krullenverzorging, hun eigen krullen en meer verdieping willen! Simpel, gemakkelijk en duidelijkheid zijn de kernwoorden om de stijl van Keriting Academy te omschrijven. Alles op รฉรฉn plek! Mocht je interesse hebben, nog even geduld. De website staat nog niet online. Binnenkort meer informatie hierover!


Ik heb een duidelijk doel voor ogen. Iets wat ik eigenlijk niet eerder heb gehad vรณรณr de burn-out.. ook al werkt mijn lichaam niet altijd 100% mee, maar ik blijf positief en focus houden op mijn doel en de toekomst. Recentelijk heb ik mijn diploma Allround hairstylist Basis gehaald. Dit diploma is รฉรฉn van de bouwstenen van mijn doel. Zoals je hebt gelezen ben ik bezig mijn bedrijf op te bouwen. Het doel is als online ondernemer online te ondernemen op het gebied van haarverzorging, met name krullen. Een eigen kapperssalon waarbij ik als allround รฉn krullen stylist aan de slag wil gaan behoort ook tot het plan/doel! Het is mijn droom.

Nu ben je helemaal up-to-date! Mocht je vragen hebben, laat het me in de reacties weten of stuur mij een bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top