Review Moistful Curl producten!

ReviewsLeave a Comment on Review Moistful Curl producten!

Review Moistful Curl producten!

Voor het merk Moistful Curl heb ik producten getest. In deze blog post schrijf ik over mijn eerste ervaring met de volgende producten:

 • Sulfate Free Curl Enhancing Shampoo (proteïne vrij)
 • Sulfate Free Curl Enhancing Conditioner (proteïne vrij)
 • No knots Leave in conditioner/detangler (proteïne)
 • Curl Enhancing Curl Activator Lotion (proteïne)
 • Ultimate Hold Defining Gel (proteïne)
Het resultaat

Sulfate Free Curl Enhancing Shampoo

Nadat ik mijn haar nat heb gemaakt is de eerste stap de shampoo aanbrengen. De shampoo ruikt heerlijk fris en ik heb er weinig van nodig. Ik breng de shampoo direct op mijn hoofdhuid aan. Het valt mij op dat het een zacht reinigende cleanser is. Bij het masseren van de hoofdhuid schuimde de shampoo goed. Ik heb de lengtes niet meegepakt. Bij het uitspoelen komen de lengtes in aanmerking met de shampoo. Mijn haar voelt schoon aan en ruikt fris na het uitspoelen!


Sulfate Free Curl Enhancing Conditioner

De conditioner heb ik op nat haar aangebracht. Ook dit product ruikt heerlijk fris. De conditioner is makkelijker aan te brengen. Ik heb de STC: Squish To Condish gedaan. Dit betekent dat ik met een kom water (de bowl method) constant water toegevoegd had na het aanbrengen van de conditioner. Dit werkte heel goed. Hierna spoelde ik het product goed uit mijn haar. Ik heb de conditioner alleen bij de lengtes aangebracht.


No Knots Leave in conditioner/detangler

Bij het aanbrengen van de leave in conditioner/detangler heb ik mijn haar goed nat gehouden met behulp van de bowl-method. De substantie is iets dunner dan de conditioner. De leave in geeft een super slip in het haar! Dit betekent dat de styling producten die daarna aangebracht worden, goed worden opgenomen in het haar. De leave in wordt niet uitgespoeld.


Curl Enhancing Curl Activator Lotion

Ik heb ervoor gekozen de Curl Activator lotion als het volgende styling product aan te brengen. Ook hierbij hou ik mijn haar goed nat. Het voelt ook echt aan als een lotion. Het is makkelijk aan te brengen aan het haar. Met de Praying hands techniek kreeg ik mooie juicy clumps!

Zowel de Leave in Conditioner/detangler als de Curl Activator ruiken fris! Ik ben fan van de geur!


Ultimate Hold Defining Gel

De gel is een jelly-achtige substantie. Ook hierbij is mijn haar goed nat. Ik heb de gel ruim gebruikt en goed met praying hands verdeeld. Het mooie van deze gel is dat je van te voren niet kan verwachten wat voor hold het geeft. Nou het maakt de naam waar: deze gel geeft definitie én de ultimate hold. Wow ben echt onder de indruk!


De eerste indruk

Het eerste wat opvalt is het formaat van de verpakking! Het zijn grote flessen van bijna 500 ml! Wat mij verrast is dat de producten betaalbaar zijn. De mooie verpakking en vrolijke kleuren maken de producten nog aantrekkelijker!


Het resultaat

De bovenstaand genoemde producten zijn aan te raden! Ik ben heel blij met het resultaat. Na het föhnen met een diffuser had ik een super fijne harde gel cast (gel laag). Waardoor ik de cast goed kon uitknijpen! Het is fijn om met schoon haar rond te lopen, maar hierbij krijg je een extraatje: Als je haar lekker fris ruikt is ook niet onbelangrijk!

Mijn haar krult enorm en glanst! Niet alleen op de was dag, maar ook de dagen erna. Dat vind ik top!


Leuke weetjes over Moistful Curl producten

 • CG proof
 • Sommige producten bevatten plantaardige proteïne (Hydrolyzed Vegetable Protein)
 • Voor wavy, curly en kinky haar
 • Betaalbaar
 • Inhoud bijna 500 ml per fles
 • Heerlijke geuren

Conclusie

De producten zijn verkrijgbaar via de webshop Myhairshop.nl

Ook zijn ze te verkrijgen in samples bij webshop van CG Proefjes!

Bij deze wil ik Moistful Curl bedanken voor het toesturen van de producten zodat ik ze kan testen. Er zijn nog andere producten van dit merk die ik nog moet testen. Houd mijn blog én Instagram account Keriting.s in de gaten!

Ik ben fan! Ben jij bekend met dit merk? Wil je graag meer over willen weten? Laat het me hieronder weten in de reacties of stuur een bericht!

Dag 3 krullen: Nog steeds gedefinieerd en glans! Zonder filter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top